SON DAKİKA



Haber > Gündem > Davutoğlu Artvin'de

Davutoğlu Artvin'de

15 Eylül 2016 Perşembe - 10:46




Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kurban Bayramı tatilini Artvin'in Borçka ilçesine bağlı turizm merkezi Karagöl'de sürdürüyor.





Trabzon Havalimanı'ndan karayoluyla Artvin’in Borçka ilçesine beraberinde eşi Sare Davutoğlu ve AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ile birlikte gelen Davutoğlu’nu Artvin Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan ve yetkililer karşıladı. Ardından bayram tatilini Karagöl ve (Macahel) Camili'de geçirmek için ilçe merkezinden ayrılan Davutoğlu, Karagöl  gezisinde gölün etrafını turladığı sırada, aniden yamaca ve ormanlık alanda koşmaya başlayınca korumalarda şaşkına döndü. Davutoğlu, doğaya ve manzaraya hayran kaldığını belirterek "Karagöldeyiz,çok güzel  bir mekan ve güzel insanları var. Hep birlik de  doğamızı hem geliştireceğiz hem de koruyacağız ve dünyaya tanıtacağız. Allah bizi bu güzelliklerden ayırmasın" dedi. Yürütülen terörle mücadele ve FETÖ Operasyonları ile ilgili soru üzerine ise Davutoğlu "Terörle mücadele 3 cephede yürütülüyor. FETÖ ,PKK ve  DAEŞ’a karşı en etkin şekilde yürüyor. Allah güvenlik güçlerimize Allah yardım eylesin. Muzaffer eylesin, bu bayramda mili birliğimiz için hep beraber omu omuza olacağız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap