SON DAKİKA



Haber > Gündem > Davut Çakır'ı teşkilat bağrına bastı

Davut Çakır'ı teşkilat bağrına bastı

26 Şubat 2015 Perşembe - 10:29








AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır teşkilat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çakır, ziyaretlerde ilçe başkanları, yönetim kurulları, kurucu üyeler, kadın kolları, geçlik kolları, partililer ve vatandaşlardan kendisine gösterilen ilgiden bir hayli memnun kalıyor. Uzun yıllar İstanbul Büyükşehir Belediyesinde görev yapan AK Parti Aday Adayı Davut Çakır, bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilerek Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne genel sekreter olarak atandı.

Ardından kısa sürede AK Parti teşkilatı ve Trabzon’da yaşayan vatandaşlara kendini sevdirmesinin altında yatan en büyük etken, halktan biri olması ve verilen her sözü yerine getirmesi olarak gösteriliyor. Bu süreçte Çakır teşkilatlar ve vatandaşlarla iletişimini kesmeden teşkilatta kendine yer edindi. Kendisiyle görüştüğümüz Davut Çakır, bizi güler yüzle ve sıcakkanlı tavırlarıyla karşılarken, başarının nereden kaynaklandığının adeta sinyalini veriyor. Çakır, teşkilatların siyasi partilerde çok önemli olduğunu ve teşkilatın kendilerinin kılcal damarları gibi olduğunu belirtti.

Vekaletin teşkilatlarda olduğunu ve bu vekaleti önce teşkilattan daha sonra teşkilatla birlikte milletten alacağını düşünen Çakır, temayül yoklaması öncesi teşkilatın güçlü desteğini arkasında hissederek çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti teşkilatlarında kabul gören Davut Çakır'ın projeleri ve yapacağı çalışmalar ile karşılığını vereceğini bekliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap