SON DAKİKA



Haber > Gündem > Danıştay Ayasofya kararını verdi mi?

Danıştay Ayasofya kararını verdi mi?

09 Temmuz 2020 Perşembe - 12:47




Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Danıştay 10. Dairesi'nin Ayasofya'nın ibadete açılması yönünde karar aldığını iddia etti.





Söz konusu 15 Temmuz olunca, ben asıl Ali Babacan’ın 15 Temmuz’da nerede olduğunu merak ediyorum. Babacan, NTV’de katıldığı bir programda bu yöndeki soruya “Ben o hafta sonu yurtdışındaydım. Saat farkı da vardı, yedi saat” diyor. “Amerika’daydım” diyemiyor. 15 Temmuz gecesi darbenin merkezi olan ABD’de olmasını izah edecek bir gerekçesi vardır elbette ki.

Selvi, 'Danıştay AYasofya kararını verdi mi?' başlıklı yazısında, "Danıştay 10. Daire’nin Ayasofya’nın cami olarak açılması kararını oybirliğiyle aldığı ve kararın 10 Temmuz Cuma günü açıklanacağı söyleniyor. Ayasofya mücadelesinde yarın tarihi bir gün" dedi.

'Ben asıl Ali Babacan’ın 15 Temmuz’da nerede olduğunu merak ediyorum'

Deva Partisi lideri Ali Babacan'ın NTV'de katıldığı bir canlı yayındaki açıklamalarını hatırlatan Selvi, Babacan'ın 15 Temmuz darbe girişimi gününe dair açıklamalarıyla ilgili olarak "Ben asıl Ali Babacan’ın 15 Temmuz’da nerede olduğunu merak ediyorum" dedi ve şu ifadelere yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap