SON DAKİKA



Haber > Gündem > Danimarka, Belçika ve İzlanda hava sahasını Rusya'ya kapatıyor

Danimarka, Belçika ve İzlanda hava sahasını Rusya'ya kapatıyor

27 Şubat 2022 Pazar - 13:13




Rusya’nın Donbass operasyonunda 4. güne girildi. Kremlin, görüşmeler için Belarus’ta olduğunu açıkladı. Zelenskiy ise, Budapeşte, Varşova veya İstanbul’da görüşmek istediğini söylüyor. Belarus lideri Lukaşenko da yaptığı açıklamada, "Batı, Rusya’yı yaptırımlarla üçüncü dünya savaşına doğru itiyor" dedi.





Rusya’nın Ukrayna ve NATO’nun müzakereleri rafa kaldıran hamleleri üzerine başlattığı Donbass operasyonu 4. gününde devam ediyor. Kremlin müzakereler için Belarus’ta olduğunu duyururken, Ukrayna ise Zelenskiy ise, Budapeşte, Varşova veya İstanbul’da görüşmek istediğini belirtti.

Rusya'nın Donbass'a gerçekleştirdiği askeri operasyon devam ederken Putin, her yıl 27 Şubat’ta kutlanan Rusya Özel Harekat Kuvvetleri Günü'ne özel bir mesaj paylaştı.

Rus lider, video mesajında Rusya Özel Harekat Kuvvetleri'nin Ukrayna’da yürüttüğü özel operasyonda ortaya koyduğu kahramanlığa vurgu yaptı.

Putin, mesajında “Bugünlerde Donbass’taki halk cumhuriyetlerine yardım sağlamaya yönelik özel operasyon sırasında, askerlik görevlerini kahramanca yerine getirenlere özellikle minnettarım” ifadelerini kullandı.
Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko da yaptığı açıklamada, "Batı, Rusya’yı yaptırımlarla üçüncü dünya savaşına doğru itiyor" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap