SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cüneyt Özdemir'den Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'a zehir zemberek sözler

Cüneyt Özdemir'den Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'a zehir zemberek sözler

19 Nisan 2020 Pazar - 12:48




Gazeteci Cüneyt Özdemir, "Kendilerini korona virüsten koruyamadılar ve bize yük oldular" sözleriyle sağlıkçıları suçlayan Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'a çok sert tepki gösterdi.





Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın korona virüsüyle mücadele eden sağlık kahramanlarını suçlayarak, "Sağlıkçıları ücretsiz misafir ettik, yemeklerinden ücret de almadık ama kendilerine virüs bulaştırdılar ve bize büyük yük oldular" ifadelerini kullanması sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı.

Bektaş'a en sert tepkilerden biri de gazeteci Cüneyt Özdemir'den geldi.

Özdemir, Vali Bektaş'ı Çanakkale Savaşı'nda ölüme yürüyen askerlere "Bunlar ne biçim asker ya kendi aralarında organize olamıyorlar daha, bunlardan ne olacak" diyen komutana benzetti.

Cüneyt Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"ÇANAKKALE SAVAŞI'NDA ASKERLERİ SUÇLAYAN KOMUTAN GİBİ"


"Şimdi şöyle düşünün; Çanakkale Savaşı'ndasınız. Gelmiş düşman, gemilerle dayanmış. Sizin de orada askerler var. 'Sana ölmeyi emrediyorum, vatan savunması için ne gerekiyorsa yapacaksın' diyorsunuz. Onlar da 'Tamam ben öleceğim gerekirse' diye cevap veriyor.

Sonra savaş devam ediyor. İngiliz topçuları gemilerden bombaları atıyorlar Çanakkale'ye. Bizimkiler piyade tüfekleriyle savunmaya çalışıyor.

Sonra bir tane komutan geliyor, 'Bunlar ne biçim asker ya, bunlar kendi aralarında organize olamıyor daha, bunlardan ne olacak' diyor. İşte Zonguldak valisinin dediği bu."

"ADAMLAR HAYATLARINDAN VAZGEÇMİŞ"

"Şimdi böyle laf etti. İnsan içinden geçirir ya 'Böyle bir şey demeyelim, adamlar kendi hayatlarından vazgeçmiş' der. Ne kadar ayıp ya!"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap