SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cüneyt Özdemir şaştı kaldı! Dilan Polat gözaltında Meral Akşener’e neler yazdı?

Cüneyt Özdemir şaştı kaldı! Dilan Polat gözaltında Meral Akşener’e neler yazdı?

02 Kasım 2023 Perşembe - 12:25




Dilan Polat gözaltı süresindeyken sosyal medya hesabı üzerinden Meral Akşener hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan paylaşıma gazeteci Cüneyt Özdemir şaştı kaldı.





Hakkında çıkan iddialar nedeniyle haklarında soruşturma açılan ve daha sonra kaçma şüphesi iddiasıyla gözaltın alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat gündemden düşmüyor. Dilan Polat eşiyle birlikte gözaltındayken sosyal medya sayfasından yapılan paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Dilan Polat son paylaşımında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alırken “Meral hanım bizi dinlemeden yoksulluğun sebebi bizi görmüş. Türkiye’yi yönetme iddiasında bu ayrımcılığı nasıl yapar. Bizden şikayetçi bir vatandaş var mıymış? İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var garibe yardımımız var. Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla milletvekili değil. Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

SİYASETÇİLERE BİLE AYAR VERMEYE DEVAM EDİYOR

Dilan Polat’in gözaltındayken sayfasında böyle bir paylaşım yapılmasına Gazeteci Cüneyt Özdemir şaştı kaldı. Özdemir Twitter (X) hesabından “Gerçekten ben bu kadarını beklemezdim. Dilan Polat gözaltında ama hesabını yönetenler siyasetçilere bile ayar vermeye devam ediyor” diye yazarak duruma nasıl şaşırdığını açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap