SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cüneyt Özdemir not aldı: CHP’nin yeni Genel Başkanı o olacak!

Cüneyt Özdemir not aldı: CHP’nin yeni Genel Başkanı o olacak!

01 Ağustos 2023 Salı - 16:25




Cüneyt Özdemir sosyal medya kanalında CHP’de yaşanan tartışmaları analiz ederken Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in CHP’nin en ön safına geleceğine yönelik iddiayı ortaya koydu.





Gazeteci Cüneyt Özdemir sosyal medya kanalında çok iyi siyaset okuması yaptığını söylediği bir arkadaşının iddiasını dile getirdi. İddiaya göre Özgür Özel CHP’nin Genel Başkanı olacak Ekrem İmamoğlu 2025’te Cumhurbaşkanı adayı olacak.

Sosyal medya kanalında gündemde yer alan sosyal ve siyasal haberleri değerlendiren Cüneyt Özdemir çok iyi siyaset okuması yaptığını ifade ettiği arkadaşı olan Serdar Güzelaydın iddiasını dile getirdi.

"CHP'NİN YENİ GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL OLACAK"

CHP’de yaşanan Genel Başkalık tartışmasıyla ilgili düşünceleri ifade eden Özdemir, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in CHP’nin önümüzdeki süreçte partinin en önemli isimleri olacağını söylerken “Serdar Güzelaydın isimli bir arkadaşım var. Çok iyi siyaset okuması yapar, Geçen gün dedi ki ‘Özgür Özel CHP Genel Başkanı, Ekrem İmamoğlu 2025’teCumhurbaşkanı adayı olursa şaşırma’ dedi. Tamam dedim yazıyorum bir kenara” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap