SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhuriyetin bekçisiyiz biz

Cumhuriyetin bekçisiyiz biz

29 Nisan 2013 Pazartesi - 09:10




AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı toplantısına katılan AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, muhalefetin T.C tartışmalarına yanıt verdi.





Muhammet TAŞ AK Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatının Nisan ayı olağan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Vakfıkebir Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Salonu’ndaki toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Vakfıkebir Enver İskenderoğlu, "Vakfıkebir’in tarihi kaderini değiştirecek olan bir toplantı yapıldı. Bu toplantıda muhalefeti görememek bizleri son derece üzmüştür. Sonuçta, Vakfıkebir’le alakalı olan bir yatırıma sahip çıkmalarını isterdim. EMBA tarafından Vakfıkebir’e 5 milyon ton/yıl kapasiteli bir liman yapılması düşünülüyor. Bu konuda Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a ilçe teşkilatım ve Vakfıkebirliler adına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Limanın yapımının gündeme gelmesiyle birlikte birçok yatırımcı ve iş adamı Vakfıkebir’de arazi arayışı içine girdiler. Böylece OSB sorununun da çözüleceğine inanıyorum. Ayrıca 2023 yılına kadar Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde olması gerekenlerle ilgili bir program yapılmıştı. Bizler ise 10 yıl önceden gidiyoruz ve 2013 yılının 4. ayında hastanemizin eksiklerinin hepsini tamamladık. Tarım İlçe Müdürlüğü hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı. Kemaliye İlköğretim Okulu’na 24 derslikli yeni bir okul binası kazandıracağız. 500 öğrenci kapasiteli yurt binamızın inşaat alanında temizleme çalışmaları sürüyor. Bundan üç-dört yıl öncesine kadar insanlarımız Vakfıkebir’de yatırım olmaz, buraya yatırım gelmez diyorlardı. Ancak çok kısa zamanda birçok yatırımın temelini attık, birçoğunu da hizmete açtık" dedi. AK PARTİ CUMHURİYETİN BEKÇİSİDİR AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ise, "Bütün siyasi partiler birleşmiş. En küçüğünden ortancalarına varıncaya kadar hepsi beraber. MHP ve CHP aynı söylemlerle beraber bizim üzerimize geliyor. İçi boş, hamaset, gerçek dışı ifadelerle bizleri yargılamaya çalışıyorlar. Allah’a hamd olsun ki; milletimizin sağduyusu bunların söylemlerini gerisin geriye çevirmiştir. Son günlerde AK Parti’nin başarılı çalışmalarını gölgelemek adına asılsız bir T.C söylemi ortaya attılar. Sanki AK Parti cumhuriyetin dışında başka bir rejimi istiyormuş gibi göstermeye çalışıyorlar. AK Parti, cumhuriyetin bekçisi. AK Parti, cumhuriyete hiç kimsenin vermediği kadar önem veren Türkiye’deki nadir partilerden bir tanesidir. AK Parti’yi böyle bir şeyle suçlamak bana göre sadece laf ola geri gele anlayışıyla ve siyasi ahlak sınırlarını aşmış çabalardır" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap