SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu! 3 milyon şişe ele geçirildi

Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu! 3 milyon şişe ele geçirildi

30 Aralık 2023 Cumartesi - 13:56




Antalya'da yılbaşı öncesi jandarmanın 5 depoya yaptığı baskında piyasa değeri 75 milyon lira olan, 3 milyon şişeden fazla, toplam 175 ton kaçak içki ele geçirildi. Cumhuriyet tarihinde ülke genelinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu belirtilen operasyon kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı.





Yılbaşına sayılı saatler kala, turizm kenti Antalya'ya gelişler devam ediyor. Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de kentin giriş ve çıkış noktalarında güvenlik önlemlerini artırdı.

Uygulama kapsamında 1 saat içerisinde 500 araç denetlendi.

175 TON KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, Antalya'da yılbaşı öncesi sahte ve kaçak içkinin önüne geçmek için de uygulamalar gerçekleştirildi.

Kentte 5 depoda tonlarca kaçak içkinin piyasaya sürülmek üzere olduğu bilgisini alan Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı baskında 3 milyondan fazla şişelenmiş, toplamda 175 ton kaçak içki ele geçirildi.


Piyasa değerinin 75 milyon liranın üzerinde olduğu tespit edilen kaçak içkilere el konulup, 6 şüpheli de gözaltına alındı.

Jandarma yetkilileri, operasyonlarda ele geçirilen içkinin Cumhuriyet tarihinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğunu belirtti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap