SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhuriyet gazetesinden CHP’ye darbe! Kılıçdaroğlu'nu bitirme planı

Cumhuriyet gazetesinden CHP’ye darbe! Kılıçdaroğlu'nu bitirme planı

22 Şubat 2022 Salı - 12:28




Dua eden teğmenin görüntülerini çok büyük bir skandalmış gibi sunan Cumhuriyet gazetesi ve bazı sol yazarlar CHP’ye ve Kemal Kılıçaroğlu’na en büyük siyasi kötülüğü yapıyor.





Türkiye’de 6 partinin genel başkanı bir masa etrafında toplanıp Türkiye’nin sorunlarını çözmeye niyetlenmişken Sözcü gazetesi ve CHP yanlısı gözüken bazı yazarlar bu normalleşmeyi kabul edemedi. Cumhuriyet gazetesi İslamiyet’e karşı tutumunu ortaya koyarken Can Ataklı ise dua eden askerin cezalandırılmasını istedi.

Hafta sonu bir teğmenin askeri bir salonda kürsüye çıkıp dua ettiği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Bu görüntüyü hazmedemeyen Cumhuriyet gazetesi durumu “Teğmenden Milli Savunma Üniversitesi kürsüsünde önce tekmil sonra dua Görüntülerin mezuniyet törenine ait olduğu ileri sürüldü.” şeklinde haberleştirdi.  

CAN ATAKLI DUA EDEN ASKERİN CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

Gazeteci Can Ataklı ise bugünkü köşe yazısında TSK’dan gelen açıklamayı paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

Bakanlık “Bu teğmenle ilgili işlem yapılacak mı?” sorusuna ise “Emir talimatlar neyi gerektiriyorsa yapılıyor” cevabını vermiş. Niye bu kadar korkak davranıyorlar anlamıyorum. Nedir bu emir ve talimatlar acaba, açıklaması pek mi zor? Bana sorarsanız bu teğmene elbette hiçbir şey yapılmayacak. Üniforması üzerine taktığı sarığı ve giydiği cüppesi ile camiye giden tarikatçı generaline dokundu mu ki bu teğmene dokunsun.

CUMHURİYET'İN VE CAN ATAKLI'NIN BU SÖZLERİ KİME YARADI?


Havuz medyası diye tabir edilen AK Parti hükümetine yakın medya kuruluşları Cumhuriyet'in verdiği pası değerlendirmeden edemedi. Yapılan İslam karşıtı haberleri "CHP'li medya" başlığı altında okuyucularına sundu.

Siyaset uzmanları, CHP yönetiminin Türkiye’de kendileriyle ilgili tabulaşan kötü düşünceleri kırmaya çalıştığını dile getirirken Cumhuriyet gazetesi ve bazı bağnaz yazarların bu anlayışla CHP’ye en büyük kötülüğü yaptıklarını dile getiriyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap