SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı'na görkemli hazırlık

Cumhurbaşkanı'na görkemli hazırlık

11 Mayıs 2015 Pazartesi - 10:26








Bugün Trabzon'a gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için tüm Trabzon'da seferberlik iklimi hakim. Adeta bütün Trabzon, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, STK’larıyla Cumhurbaşkanı'nın bu ziyaretine kenetlenmiş durumda.

Özellikle Cumhurbaşkanı'nın konuşma yapacağı Meydan Parkı’na asılan afiş ve resimler, şehrin bu ziyarete ne kadar önem verdiğinin en önemli göstergesi niteliğinde. Her şey en ince detayına kadar düşünülmüş. Belediyeler ziyaretle ilgili bütün hazırlıklarını büyük bir titizlikle yerine getirdi.

Şehrin her tarafında bir hazırlık havası var. Bilboordlardan, ilan ve reklam panolarına kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Şehrin her tarafını Cumhurbaşkanı'nın ziyaretiyle ilgili dikkat çekici sloganların yer aldığı ilanlar ve panolar süslüyor.

Zira şehrimize yapılması gündemde olan demiryolu, şehir hastanesi, ikinci havaalanı, güney çevre yolu ve ikinci kamu üniversitesinin hayata geçirilmesi yönünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ne söyleyeceği herkes tarafından merakla bekleniyor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap