SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kitabı kopya mı? Dikkat çeken benzerlik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kitabı kopya mı? Dikkat çeken benzerlik

21 Eylül 2021 Salı - 17:50




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın 216 sayfalık "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" isimli kitabı ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın kaleme aldığı ve kitapçılarda 40 TL'den, internet üzerinden ise 32 TL'den satılacağı açıklanan kitap hakkında dikkat çeken bir ayrıntı gözden kaçmadı. Turkuvaz Kitap'tan çıkan ve İngilizce, Arapça, Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca gibi dünya dillerine de çevrilmekte olan kitaptan elde edilen gelirin AFAD'a verileceği duyuruldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın kitabının adının, eski 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan’ın damadı ekonomist Dani Rodrik’in kitabıyla olan benzerliği gündem oldu.

Bir sosyal medya kullanıcısı Dani Rodrik’in “Daha Adil, Daha Makul Bir Küresel Ekonomi Mümkün Mü?”adlı kitabının kapağıyla mesaj yayımlayıp benzerliğe işaret etti. Rodrik’in verdiği yanıt ise anlamlıydı.  

Dani Rodrik, “Her iki kitap da daha adil bir dünyanın mümkün olup olmadığını soruyor. Erdoğan'ın kitabının kapağındaki engellerden birine iyi bir vurgu yapıyor” ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap