SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın George Soros albümü ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın George Soros albümü ortaya çıktı

25 Ekim 2021 Pazartesi - 13:40




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kavala tartışmalarıyla başlayan George Soros açıklamaları gündemdeki yerini korurken Erdoğan'ın George Soros ile yaptığı görüşmelere dair yeni fotoğrafları ortaya çıktı.





Yüzlerce ülkede açık toplum vakıflarına yaptığı bağışlarla bilinen Yahudi kökenli ABD’li milyarder George Soros son günlerde cezaevinde tutuklu olan Osman Kavala tartışmalarıyla yeniden gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osman Kavala için ‘Soros artığı’ ve ‘Soros’un Türkiye Şubesi’ ifadelerini kullanması Kavala destekleri tarafından tepkiyle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Soros ile görüşmelerine ait yeni fotoğrafları ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tutuklu Osman Kavala'nın serbest bırakılması için 10 ülke büyükelçisinin yaptığı çağrıya peşpeşe sert tepkiler göstermişti. Kavala için ‘Soros’cu ifadesini kullanan Erdoğan’ın da görüştüğü biliniyordu. Erdoğan’ın bu görüşmelere ait fotoğraflarına yenileri daha eklendi.

Osman Kavala ise Erdoğan’a, ‘Soros’ ifadelerine cevaben “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrika ziyareti dönüşü benimle ilgili kullanmış olduğu 'Soros artığı'gibi ifadeler son derece esef vericidir ve Cumhurbaşkanlığı makamının ciddiyetine uygun düşmemiştir.” şeklinde açıklamada bulundu. George Soros'u temsil eder nitelikte bir yetki ve statüsünün olmadığını vurgulayan Kavala, Erdoğan'ın George Soros'la yaptığı görüşmelere de atıfta bulundu.

(2003 - Davos Zirvesi-Sağda Recep Tayyip Erdoğan, Egemen Bağış, Ömer Çelik, Solda George Soros)

(2005- Davos Zirvesi- Sağda Ali Babacan, Egemen Bağış, Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Unakıtan, Cüneyt Zapsu,George Soros)


(2005- Davos Zirvesi- Sağda Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Unakıtan, Sol başta George Soros)

(2005 Haziran- Ankara Sağda Kemal Unakıtan, Ali Babacan, Abdüllatif Şener, Recep Tayyip Erdoğan, Sol başta George Soros)

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap