SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı

04 Mart 2021 Perşembe - 22:43




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 askerin şehit olmasına ilişkin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüştü. Öte yandan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bölgeye hareket etti.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 askerin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı olayla ilgili Milli Savunma Bakanı Akar'dan bilgi aldı.

Kazanın ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları bölgeye hareket etti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BAKAN AKAR'DAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 9 askerin şehit olduğu, 4 askerin de yaralandığı olayla ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Erdoğan'ın, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dilediği, yaralı askerlere şifa temennisinde bulunduğu kaydedildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap