SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek faize kesinlikle karşıyım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek faize kesinlikle karşıyım!

22 Ocak 2021 Cuma - 20:15




Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindeki heyeti kabulü sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüksek faize kesinlikle karşıyım" ifadelerini kullandı.





Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral ve beraberindeki heyeti kabulü sonrasında açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"Her ne kadar bu salgın zorluklar getirse de iş dünyamızın önünde yeni fırsat pencereleri açıyor. Ülkemizin küresel ihracattaki payı, geçtiğimiz yılın Ocak-Ekim verileri itibarıyla yüzde 1,03 seviyesine çıktı. Geçen yıl ilk defa ihracat yapan firma sayımız 18 bin 23 olarak kayıtlara geçti.

Yılın son günlerinde İngiltere ile imzaladığımız Serbest Ticaret Anlaşması, Gümrük Birliği'nden sonraki en önemli ticaret anlaşmasıdır. AB ile Gümrük Birliği anlaşmamızı güncelleme çalışmalarımız sürüyor. Salgının seyrine ilişkin belirsizlikler, küresel ekonomideki zorlukların bir müddet daha sürdüreceği gözüküyor. Reformlarımız sayesinde bu zorlu günlerde ülkemizi diğerlerinden ayrıştırmayı başardık. Amacımız Türkiye'nin salgın sonrası güçlü girmesidir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap