SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbecileri unutmayacağız, affetmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Darbecileri unutmayacağız, affetmeyeceğiz

27 Mayıs 2024 Pazartesi - 15:04




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs darbesinin 64. yıl dönümü kapsamında düzenlenen sempozyumda konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Üzerinden değil 64 sene asırlar bile geçse darbecileri unutmayacağız ve affetmeyeceğiz." dedi.





27 Mayıs darbesinin üzerinden 64 yıl geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Adnan Menderes Kongre Merkezi Özgürlük ve Demokrasi Adası'nda düzenlenen "Türkiye Yüzyılı Anayasası Sivil Anayasa Güçlü Türkiye Sempozyumu"nda konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Kim ne derse desin Yassıada mahkemelerinde türlü baskılara işkenceye maruz kalan her 3 devlet adamımız isimlerini milletimizin gönlüne şehit olarak yazdırmışlardır. Bu millet merhum Menderes ve arkadaşlarını her zaman şükranla ve biraz da idamlarına engel olamamanın mahcubiyetiyle hatırlayacaktır. Üzerinden değil 64 sene asırlar bile geçse darbecileri unutmayacağız ve affetmeyeceğiz. Yassıada mahkemelerinde yaşanan hiçbir sahne ve alınan hiçbir karar tesadüf değildir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap