SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ümit Özdağ’a büyük kıyak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ümit Özdağ’a büyük kıyak!

28 Haziran 2022 Salı - 12:50




Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Hatay’da polis ve jandarma ekiplerince durdurulurken bu hamlenin Ümit Özdağ’a çok büyük kazanımlar sağlayacağı iddia edildi.





Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'a giderek Suriye sınırına sembolik ilk mayını döşeyeceğini söylemişti. Bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bağlı olan polis ve jandarma ekipleri Ümit Özdağ’ı Hatay il sınırları girişinde durdurarak Hatay’a girmesini engellediler. Saatler sonra Hatay Valiliği'nin giriş engelini kaldırmasıyla kente giren Ümit Özdağ, a burada vatandaşlara seslendi.

ERDOĞAN’DAN ÖZDAĞ’A BÜYÜK KIYAK

Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu Cuhurbaşkanı Erdoğan’ın ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istemeden Ümit Özdağ’a çok büyük iyilik yaptıklarını belirtti. Bir zamanlar Recep Tayyip Erdoğan’ı siyasetin başrolüne getiren engellemeleri Ümit Özdağ’a iktidar eliye yapıldığını öne süren Bayraktaroğlu “Erdoğan, kendisini siyasi figüranlıktan aktörlüğe…Ve hatta… Başrole yükseltenlerin yaptığı hataların daha kötüsünü: Ümit Özdağ için yapıyor… Bunu “bilerek” yaptığına ihtimal bile veremem… O halde amacı ne?.. Ümit Özdağ’ı yukarı itip, Millet İttifakı’nı zayıflatmak mı?.. Yoksa… Birileri Erdoğan’ın zaten yitirilmiş itibarını… Daha da örselemek mi istiyor?…” diye yazdı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap