SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cübbeli Ahmet'ten canlı yayınında Adil Öksüz itirafı!

Cübbeli Ahmet'ten canlı yayınında Adil Öksüz itirafı!

21 Temmuz 2020 Salı - 09:23




Kamuoyunca Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın "Fetullah Gülen siz cezaevindeyken size kitaplarını gönderdi mi?" sorusuna yanıt verdi.





Kamuoyunda Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına bağlandı.

Cübbeli Ahmet, Ahmet Hakan'ın "Fetullah Gülen siz cezaevindeyken size kitaplarını gönderdi mi?" sorusunu yanıtladı.

 "ADİL ÖKSÜZ HAPİSHANEDEYKEN BENİ ZİYARETE GELDİ"

Hapishanedeyken FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kendisine kitap gönderdiğini doğrulayan Cübbeli Ahmet'in acıklaması şöyle:

"Bana iki tane kitap gönderdi, Adil Öksüz'le gönderdi. Ben adamı tanımıyorum, ziyaretçi diye geldi. Zaten kitapları da hemen getirdiler teftişten evvel. Ben daha önce de açıkladım bunu. Açıklayınca savcılık adam göndermiş.


Benimle konuştuğu 1 saatlik kayıt hiç yok. Adil Öksüz'ün benimle ne konuştuğunun kaydı yok. Sonra savcı çağırdı gittim 2 kere ifade verdim. Birincide Fatih Oğuz'la beraber gittik savcının karşısına. Fatih Oğuz'un FETÖ'cü olduğunu ikinci gidişimde savcı söyledi bana."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap