SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cübbeli Ahmet’ten seçme-seçilme tepkisi: 40 yaş üstüne verilmeli

Cübbeli Ahmet’ten seçme-seçilme tepkisi: 40 yaş üstüne verilmeli

21 Ekim 2021 Perşembe - 12:33




Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, seçme-seçilme yaşı üzerine yaptığı açıklamada “Ne seçilmesi ya, seçme hakkı bile verme 40’a kadar” dedi.





Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, YouTube kanalından “Peygamberlere Bile 40 Yaşından Önce Nübüvvet Verilmezken Biz Seçme Seçilmeyi 18’e İndirirsek Ne Olur” isimli bir video yayınladı. 

YouTube kanalından paylaştığı videoda seçme ve seçilme hakları konusunda sert açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet, “Allah günahsız kullarına 40 yaşından önce peygamberlik vermiyor” diyerek seçme ve seçilme hakkının 40 yaş üstüne verilmesi gerektiğini söyledi.

“DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUĞUNU GÖRSÜN”

Cübbeli Ahmet Hoca söz konusu videoda şöyle konuştu:

“Benim elimde olsa seçme seçilme hakkını da 40 yaşından sonraya veririm. Hiç hayatta tecrübe görmemiş, Z kuşağı, Y kuşağı… Ne seçilmesi ya, seçme hakkı bile verme 40’a kadar. Yaşasın görsün hayatın zorluklarını. Çoluk çocuğa karışsın, mükellef olsun. Dünyanın kaç bucak olduğunu görsün. Sonra başına adam seçerken öyle hissiyatla karizmayla olmaz. Memleketi ya batırır ya çıkarır bu işler. Allah günahsız kullarına 40 yaşından önce peygamberlik vermiyor, biz başımıza adam seçeceğiz.”


Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözleri özellikle seçilme yaşı üzerinden milletvekili olma yaşını 18'e düşüren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlemesini akıllara getirdi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap