SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cübbeli Ahmet tam gaz AK Parti’yi eleştirdi: Yazıklar olsun

Cübbeli Ahmet tam gaz AK Parti’yi eleştirdi: Yazıklar olsun

07 Mart 2022 Pazartesi - 11:49




Cübbeli Ahmet son yaptığı konuşmada AK Parti’ye verdi veriştirdi. AK Parti’nin tarım politikasını eleştiren Cübbeli Ahmet “yazıklar olsun bizim tarım politikamıza…" ifadelerini kullandı.





Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete’de yayınlanan duyuruyla Bekir Pakdemirli’nin yürüttüğü Tarım ve Orman Bakanlığı görevine Vahit Krişci’nin getirildiği belirtildi. Birçok şaibeli işe adı karışan Bekir Pakdemirli’nin ardından Cübbeli Ahmet de konuştu.

Cübbeli Ahmet adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü son sohbetinde AK Parti’nin tarım politikasını yerden yere vurdu.

YAZIKLAR OLSUN BİZİM TARIM POLİTİKAMIZA

Cübbeli yazıklar olsun bizim tarım politikamıza dediği konuşmasında "Maalesef ki Türkiye’nin yüzde 80 buğdayı maalesef Rusya ve Ukrayna’dan geliyor. Bu zaten çok büyük tehlikedir. Bizim millet zaten görmüyor musunuz en ufak bir şey de hücum ediyorlar ortalığa. Benzine zam gelecek dediler, herkes benzincilerde kuyruk oldu. Bir de ekmek, buğday lafı çıksa ne olur bu millet ben bilmiyorum. Buğday çok büyük bir sorundur. Tehlike bu noktada büyüktür Bir Konya ovasında yetişecek buğday bütün dünyaya yetecekken maalesef Konya ovası bata bata gidiyorsa yazıklar olsun bizim tarım politikamıza…" ifadelerini kullandı.

PARAN DA PARA ETMİYOR


Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de “Paramız var ki alıyoruz” sözlerini de tekrar gündeme taşıyan Cübbeli Ahmet “ Birisi çıkmuş geçenlerde paramız var ki ithal ediyoruz. Kaba tabir kullanmak istemiyorum. Çok yanlış bir konuşmadır. Çünkü bir savaş çıktığı zaman paran da para etmiyor” diye konuştu

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap