SON DAKİKA



Haber > Gündem > Covid-19 tedavisinde kullanılan ilaçlar geri ödeme listesine alındı

Covid-19 tedavisinde kullanılan ilaçlar geri ödeme listesine alındı

11 Aralık 2020 Cuma - 11:24




Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Coronavirus tedavisinde kullanılan bütün ilaçları geri ödeme listesine aldık” dedi.





Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TBMM'de devam eden bütçe görüşmelerinde salgın ile ilgili tanı ve tedavi hizmetlerinin acil hal kapsamına alındığını hatırlatarak, Corona tedavisinde kullanılan ilaçların da geri ödeme listesine alındığını söyledi.

“Çeşitli istirahat raporlarındaki düzenlemeleri yaptık, iş göremezlik ödeneğinin koşullarını rahatlattık ve en önemlisi salgın olduğuna verilen tanı ve tedavi hizmetlerini acil hâl kapsamına alarak, vatandaşlarımızdan katılım payı ve ilave ücret alınmamasını sağladık” diyen Selçuk, “Yoğun bakım tedavi ücretlerini 2 katına çıkardık. Onun dışında, Covid-19 hastalarının tedavisinde kullanılan bütün ilaçları -immün plazma tedavisi de dahil olmak üzere- geri ödeme listemize aldık” diye ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap