SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çocuk yaşta katil oldu! Yaptıkları kan donduracak cinsten

Çocuk yaşta katil oldu! Yaptıkları kan donduracak cinsten

21 Haziran 2022 Salı - 12:27




Kimi komşusunun yüzünü yaktı, kimi önce yaşıtına cinsel istismarda bulunup sonra korkunç bir şekilde öldürdü, kimi ise pompalı tüfekle sınıfı basarak arkadaşlarını ve öğretmenini hayattan kopardı. Dünyanın konuştuğu katil çocukların ardında yatan gerçek ise akıl alır gibi değil.





Dominick Krankall nisan ayının bir pazar günü ABD'nin Bridgeport şehrinde evinin arka bahçesinde oyun oynarken kulübeden benzin ve çakmak kapan 8 yaşındaki bir çocuk tarafından saldırıya uğradı. Bahçede sessiz sedasız oyun oynayan Krankall birden, "Anne, beni ateşe verdiler" diye bağırmaya başladı. Krankall'ın kız kardeşi de oradaydı. Kız kardeşinin anlattıklarına göre 8 yaşındaki çocuk bir tenis topuna benzin döktü, bir çakmak aldı ve Krankall'ın yüzüne attı. Küçük saldırgan daha sonra onun yanışını izledi. Aile üyeleri bunun Dominick'in komşusu tarafından ilk kez saldırıya uğraması olmadığını ve daha önceki bir olay sonrasında da çocuğun hastaneye kaldırıldığını söyledi. Kurbanın kız kardeşi Kayla Deegan, "Saldırganın zorbalık geçmişi var, sürekli ceza almadan kurtuluyor. Annesi onun masum olduğunu düşünüyor ve aile bunun bir şaka olduğuna inanıyor" dedi. 

ÖLDÜRENE KADAR VURDU

Yakın çevresine zarar veren tek çocuk elbette bu değil! Lilly Petters ABD'nin Chippewa Falls şehrinde yaşayan teyzesine hafta sonu ziyaretine gitmişti. Ancak eve dönmediği için babası kayıp başvurusu yaptı. Ertesi sabah cesedi teyzesinin evinden sadece birkaç blok ötede, yürüyüş parkurunun yakınındaki ormanlık bir alanda bulundu. Lilly Petters'in katili 14 yaşındaki genç bir çocuktu. Katili cinsel saldırıda bulunmadan önce Lilly'in karnını yumrukladı, yere devirdi, bir sopayla vurdu ve son olarak ise ona öldürene kadar vurdu. 14 yaşındaki çocuk şimdi Lily Peters'ı öldürmekle suçlanıyor.

İNANMAYINCA ATEŞ AÇTILAR

ABD'de yaşayan 13 yaşındaki Catherine ve erkek kardeşi Curtis de bir süredir yakın akrabalarından gördüğü cinsel istismarı anlatmaya karar verdi. Anneleri tarafından yıllar önce terk edilen bu iki çocuk durumu babalarına ve onun kız arkadaşına anlattı ama ikisi de çocuklara inanamadı. Bunun üzerine çocuklar suskunluklarını bozarak babalarının şahsi silahını alıp ateş açmaya başladı. Babasının kız arkadaşı olay yerinde can verdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap