SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çocuk kanalında rezalet: Yetişkinler çocukların önünde soyundu

Çocuk kanalında rezalet: Yetişkinler çocukların önünde soyundu

21 Eylül 2020 Pazartesi - 11:38




Danimarka'da ilkokul çocukları için düzenlenen bir programda yetişkinler, tüm vücut yapılarının aynı olduğu ve vücutlarından utanmamaları gerektiği mesajını vermek için çocukların gözü önünde soyundu.





Danimarka'da bir çocuk kanalındaki 'Ultra Strips Down' adlı popüler şov programında yaşananlar tepki çekti.
11-13 yaş aralığındaki çocukların izleyici olarak katıldığı programda 'kusursuz vücut' konusu ele alındı. Cinsel organlardaki kusursuzluğun konuşulduğu bölümde 5 yetişkin stüdyoda çocukların önünde soyundu.
Programda soyunan beş misafir yaşları 11-13 olan çocuklara vücutları ile ilgili her türlü soruyu utanmadan sormalarını istedi.
Daha önce bir çok ödül kazanmış programın sunucusu, yetişkin misafirlerden çocuklara "mükemmel vücut" kavramının olmadığını göstermek için soyunmalarını istemesinden sonra büyük tepki çekti.
Bazı vatandaşlar, çocukların izleyici olarak katıldığı bir eğitimsel programda, ne olursa olsun misafirlerden çocukların gözü önünde soyunmamaları gerektiğini söyledi. Ayrıca bazı izleyiciler de, çocukların yetişkin kişilerin cinsel organlarını görmelerinin edebe aykırı bir davranış olduğunu ve böyle bir şeyin kabul edilemeyeceğini söyledi.
Gelen tepkiler üzerine New York Times'a açıklamada bulunan programın yapımcısı Jannik Schow, yaptıklarının cinsellikle ilgili olmadığını sadece çocuklara kendi vücutlarından utanmamaları gerektiğini öğretmek için böyle bir şey yaptıklarını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap