SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çocuğunu okula göndermeyen veli yandı!

Çocuğunu okula göndermeyen veli yandı!

22 Eylül 2012 Cumartesi - 21:50




Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, çocuğunu okula göndermeyen öğrenci velilerini uyardı. İlçe Kaymakamları, Milli Eğitim Müdürleri ve Halk Eğitim Müdürl





Tespit edilen o velilerle ilgili her türlü caydırıcı cezai müeyyideyi kullanın ve uygulayın” dedi. Okullardaki başarı oranlarına da değinen Vali Şahin, “Her okulun başarı oranlarını branş bazında gösteren karneleri çıkartıldı. Sorunlu okullar, okullardaki branşlar ve öğretmenler ile ilgili takiplerinizi yapın. Üzerine gidin. Başarının arttırılması için önlemlerinizi alın. Milli Eğitim Müdürleri takip ettikleri okullardaki başarı oranları sorunlu branşlardaki öğretmenlerle ilgili gerekli önlemleri almalılar. Bu konuda Müdürlere çok büyük işler düşüyor. İşini, görevini yapmayan müdür ve gerekli yaptırımı uygulamaktan çekinmeyin. Acımak adalet olmaz. Aynı öğrenci diğer branşlarda başarılıyken 1'inde başarısızsa burada sorun öğretmendedir. O sorunun üzerine gidin, başıboş bırakmayın” şeklinde konuştu. Öğrencilerin devamsızlığı kadar öğretmenlerinde devamsızlığına dikkat çeken Vali Şahin Rapor alan öğretmenlerle ilgili olarak Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine “Rapor alan öğretmenleri takip edin, kontrol ederek araştırın. Öğretmeni kendi haline bırakmayın. Kaymakamlardan İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden ricam her hafta ilçenizdeki 1'er okulu ziyaret edin.” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap