SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cizre'de 12 polisin şehit düştüğü saldırı hafızalarda tazeliğini koruyor

Cizre'de 12 polisin şehit düştüğü saldırı hafızalarda tazeliğini koruyor

26 Ağustos 2023 Cumartesi - 12:41




Şırnak'ın Cizre ilçesinde, 26 Ağustos 2016 yılında Cizre Çevik Kuvvet Amirliğinde 12 polisin şehit düştüğü hain saldırı hafızalarda tazeliğini koruyor.





Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda, 12 polisin şehit düştü. Aralarında 7 aylık bebeğinde bulunduğu 3 sivil, 75 polis yaralandı.
Bu topraklara huzuru el birliği ile getireceklerini söyleyen Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, 26 Ağustos 2016 yılında hain saldırı düzenlendiğini anımsatarak, aradan 7 yıl geçmesine rağmen halen de şehitlerin anısı yüreklerde yaşadığını ifade etti.
Gerek sivil toplum örgütleri olarak, gerek emniyet güçleri olarak el ele verip huzuru bu topraklara getireceklerini vurgulayan Anmal, "Bu toprakların huzurunu bozan tüm terör örgütlerini en nefret duygularımızla telin ediyor ve lanetliyoruz. Terörün hiçbir zaman güveni olmaz. Bir ay öncesinden 2016 yılında FETÖ ne yapmak istemişse bu bölgedeki terör örgütleri de aynı şekilde saldırılar yapmıştır." dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap