SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cizre şehitleri memleketlerine uğurlandı

Cizre şehitleri memleketlerine uğurlandı

01 Şubat 2016 Pazartesi - 13:21




Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün çıkan çatışmalarda şehit olan 2 polis ile bir astsubayın naaşı düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketlerine uğurl





Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Cizre’de dün iki ayrı çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci (29) ile özel harekat polisleri Ömer Güney (24) ve Taner Cinpolat (25) için cenaze töreni düzenlendi. Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nda düzenlenen törene, Vali Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, şehitlerin yakınları ve silah arkadaşları katıldı. Tören, cenazelerin katafalka konulmasıyla başladı. Ardından öz geçmişleri ve şehitler için dua okundu. Daha sonra şehitlerden Semerci’nin naaşı Balıkesir’in Sındırgı ilçesine, Güney’in cenazesi Sivas'a, Cinpolat'ın cenazesi ise Gaziantep’te uğurlanmak üzere helikopterle Şerafettin Elçi Havalimanı’na gönderildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap