SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çizgi film furyasına Sağlık Bakanlığı da Çılgın Hırsız paylaşımıyla katıldı!

Çizgi film furyasına Sağlık Bakanlığı da Çılgın Hırsız paylaşımıyla katıldı!

08 Mayıs 2021 Cumartesi - 12:51




Türkiye AK Parti ile CHP arasında günlerdir süren ve son olarak AK Parti'nin yayından kaldırmak zorunda kaldığı "Yalan Üretim Merkezi" çizgi filmini tartışırken, bir çizgi filmli paylaşım da Sağlık Bakanlığı'ndan geldi.





AK Parti ile CHP arasında çizgi filmler üzerinden siyasi tartışma devam ederken bir paylaşım da Sağlık Bakanlığı'ndan geldi. Koronavirüsle mücadele için gereken tedbirleri vurgulamak adına hazırlanan filmde ''Çılgın Hırsız'' serisinin Gru karakteri ve minyonlar Kovid-19'a karşı tavsiyelerde bulunuyor.

Sağlık Bakanlığı sosyal medya hesabından, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında özellikle uyulması gereken kurallar konusunda vatandaşın dikkatini çekmek için çizgi filme başvurdu. Filmde, "Çılgın Hırsız" serisinin Gru karakteri ve minyonlar Kovid-19'a karşı tavsiyeler veriyor.

Bakanlık sosyal medya hesabından "Çılgın Hırsız filminin kahramanları Gru ve Minyonlar’ın, Covid-19 pandemisinin üstesinden gelmek için sizlere önerileri var" mesajı ile birlikte çizgi film paylaşıldı.

Çılgın Hırsız çizgi filminin kötü kalpli hırsızı Gru ile çizgi karakterler minyonların yer aldığı animasyonda, "Mecbur kalmadıkça evden çıkmayın, birbirinize karşı nazik olun" mesajı verilirken, maske, mesafe, hijyen kuralları anımsatılıyor. Animasyonda, evde kalacaklara da “yemek yapın, toplantılarınızı uzaktan yapın” gibi tavsiyeler veriliyor.




"ÇILGIN HIRSIZ" NEDİR?

Çılgın Hırsız (Despicable Me) animasyon film serisi ilk olarak 2010'da sinemalarda yayınlandı. ABD merkezli filmde, "Gru" ve "Minyonlar" gibi karakterler yer alıyor. Filmde, kötü kalpli Gru karakterinin soygun planları ve bu planlar sırasında karşılaştığı zorluklar anlatılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap