SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cinayet sanığı sevgililere ömür boyu hapis

Cinayet sanığı sevgililere ömür boyu hapis

18 Kasım 2016 Cuma - 09:45




ANTALYA'da 56 yaşındaki İzzet Demiröz'ü öldürdükten sonra cesedini parçalayıp poşetlere koyup tuvalet çukuruna attığı iddia edilen 53 yaşındaki Fadime





Aksu İlçesi'nde oturan DSİ'den emekli İzzet Demiröz, geçen haziran ayında eşi Nermin Demiröz'e, 'Kayseri'ye gidiyorum. Birkaç gün kalıp geleceğim' yazılı mesaj gönderdi. Sonrasında haber alamayan Nermin Demiröz, eşini aramaya başladı. Bir süre sonra İzzet Demiröz'ün aracı, geçmişte ilişkisi olduğu öne sürülen Fadime Sayım adlı iki çocuk annesi kadının Altınova'daki evinin yakınlarında bulundu. Fadime Sayım'a İzzet Demiröz'ü görüp görmediklerini soran aile, olumsuz yanıt alınca durumu polise bildirdi.

PARÇALANAN CESET TUVALET ÇUKURUNDA

1 yıldır Ahmed Bayram ile ilişkisi olduğu tespit edilen Fadime Sayım, teknik takibe alındı. Telefon konuşmalarından İzzet Demiröz'ü öldürdükleri tespit edilen ikili, polisteki sorgularında suçlarını itiraf etti. Eve çağırıp öldürdükleri İzzet Demiröz'ün cesedini parçalara ayırdıktan sonra poşetlere doldurup, Ahmed Bayram'ın babasının Altınova Mahallesi'ndeki evinin tuvalet çukuruna attıkları ve çukurun kapağını kaynakla kapattıkları tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap