SON DAKİKA



Haber > Gündem > CİMER’e yapılan ilginç başvurular! Rüyasını anlatan da var evlenmek isteyen de

CİMER’e yapılan ilginç başvurular! Rüyasını anlatan da var evlenmek isteyen de

09 Mayıs 2021 Pazar - 15:57




Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Halklar İlişkiler Dairesi Başkanı Evren Başar, CİMER’e yapılan ilginç başvuruları açıkladı. CİMER’i her sabah arayan müdavimlerin olduğunu belirten Başar, yemek tarifi soran, evlenmek isteyen, polis arabasıyla gezmek isteyen vatandaşların CİMER’e başvuruda bulunduğunu açıkladı. İşte CİMER’den talep edilen birbirinden ilginç o istekler...





Hürriyet gazetesinden Erdinç Çalışkan yıllık 6 milyona yakın başvurunun yapıldığı CİMER’e girdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Halklar İlişkiler Dairesi Başkanı Evren Başar, CİMER’in başvuru okuma grubu, çağrı merkezi, veri işleme gibi birimlerini açtı, ilginç istekleri şu sözlerle anlattı:

MÜDAVİMLERİMİZ VAR, HER SABAH ARIYORLAR

Hemen her gün bizlere başvuru yapan, gazetede okuduğu veya televizyonda izlediği haberin doğruluğunu soran, gördüğü rüyasını anlatan ve hatta yorumlatmak isteyen, yemek tarifi soran, evlenmek isteyen, sosyal medyada aradığı videoyu bulamayan kişiler de bize geliyor.

Bizim müdavimlerimiz var. Her sabah kalkar, rüyasını anlatır. Kimi sevdiğinin ismini verip, onu anlatır. Yemek tarifi isteyenler oluyor. Bir çocuk, dedesi bayram ikramiyesinden ona harçlık vermediği için ‘Dedemin ikramiyesini kesin’ diye bize yazabiliyor mesela.

DOĞUM GÜNÜ PASTASI İSTİYORLAR

Başar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taktığı kravatı, kullandığı kalemini isteyen vatandaşların da olduğunu söylüyor ve şu örnekleri veriyor: “Polis arabasıyla gezmek isteyen, doğum günü pastası talep eden çocuklarımız da bize başvuru yapıyor. Son zamanlarda pandemi tedbirlerine ilişkin tavsiye ve görüş içeren başvurular ile aşı, kripto para ve uzaktan eğitim konularına ilişkin başvurularda artış görüyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap