SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cihat Yaycı korkunç gerçeği açıkladı: Herkes Yunan marşını okusun

Cihat Yaycı korkunç gerçeği açıkladı: Herkes Yunan marşını okusun

14 Ekim 2021 Perşembe - 15:48




Emekli tümamiral Cihat Yaycı katıldığı bir televizyon programında bütün Türk vatandaşlarının Yunan milli marşını okumaları gerektiğini söyledi.





Türkiye ile Yunanistan arasındaki Ege Denizi krizi gün geçtikçe daha da çok büyüyor. Son yaşanan olayları yorumlayan Emekli tümamiral Cihat Yaycı Yunanistan’ın Türkiye ile ilgili hedeflerini kendisini dinleyenlere bir kez daha hatırlattı. Yaycı Yunan milli marşında “Daha fazla Türk kanı, daha fazla Türk kanı” ifadelerinin geçtiğini söyledi.

“DAHA FAZLA TÜRK KANI…”

Emekli tümamiral Cihat Yaycı Fenerbahçe maçı sonraso Olympiakos Başkanının "Şehrimizde kazandığımız bu zafer çok anlamlı" açıklamasına değinirken belki de bir çok kişinin bilmediği korkunç Yunanistan milli marşlı gerçeğini şu sözlerle anlattı:

“Bir Yunan futbol kulübünün başkanının aklında bu varsa, Yunan devletini yönetenlerin ve askerin aklında da hep bu vardır. Yunan milli marşında “Daha fazla Türk kanı, daha fazla Türk kanı” ifadeleri vardır. Aslında bütün vatandaşlarımızın Yunan milli marşının Türkçe tercümesini okumasını tavsiye ederim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap