CHP'nin yeni miting adresi belli oldu!
Yayın Tarihi: 16.01.2026 - 10:19
CHP’nin, Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve belediye başkanlarının tutuklanmasının ardından başlattığı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin yeni adresi Hatay oldu. CHP’li Suat Özçağdaş, mitingin 17 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Hatay Defne Çekmece Kavşağı’nda yapılacağını duyurarak yurttaşları adalet ve demokrasi için meydanlara çağırdı.
Kaynak:HABER MERKEZİ
CHP'nin, Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile belediye başkanlarının tutuklanmasının ardından her hafta düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin yeni adresi belli oldu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik başlatılan ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alındığı 19 Mart 2025 tarihi itibarıyla başlatılan "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingleri, devam ediyor.
BİR SONRAKİ MİTİNG ADRESİ HATAY
CHP İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda mitingin yarın saat 14.00'da Hatay Defne Çekmece Kavşağı'nda olacağını duyurdu.
Özçağdaş'ın yaptığı sosyal medya paylaşımı şu şekilde:
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi meselesi, medeniyetler kenti Hatay’da buluşuyoruz.
Adaleti, eşitliği, kardeşçe paylaşmayı bu topraklarda yeniden tesis edeceğiz!
Türkiye’nin dört bir yanında omuz omuza mücadele edecek; korkuya, hukuksuzluğa, adaletsizliğe teslim olmayacağız.
Bu kara düzeni değiştirecek, halkın iktidarını, halkla birlikte kuracağız!
17 Ocak Cumartesi
14.00
Defne Çekmece Kavşağı (Esentepe – Defne Bulvarı)