SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP'nin İzmir kongresi karıştı: Tunç Soyer ile Özgür Özel zor anlar yaşadı!

CHP'nin İzmir kongresi karıştı: Tunç Soyer ile Özgür Özel zor anlar yaşadı!

16 Eylül 2023 Cumartesi - 14:55




İzmir’de 38. Olağan CHP İzmir İl Kongresinde kavga çıktı. İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer zor anlar yaşadı





İzmir'de gerçekleşen 38. Olağan CHP İzmir İl Kongresi, sıcak anlara sahne oldu. CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP'ye adaylığını açıkladı ve kongre sırasında konuşma yaparken salondan gelen sloganlar nedeniyle gerginlik yaşandı.

Kongre salonunda gerginlik artarken, kongre katılımcıları arasında tansiyon yükseldi. Kılıçdaroğlu lehine sloganlar atanlara "yuh" diyen bir CHP'li, Özgür Özel taraftarları tarafından salondan dışarı çıkarıldı. Bu olayın ardından Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ve Gaziemir Belediye Başkanı kongreyi terk etti.

Ayrıca, kongre salonunda "çarşaf liste mi, blok liste mi" tartışması yaşandı ve bu tartışma kavgaya dönüştü. Seçimin blok liste usulüyle yapılması için Divan'a 152 imza sunuldu, ancak oylama öncesinde salonda karışıklık çıktı. Kürsü önünde kavga eden CHP üyeleri arasında yaşanan arbede sonucunda kongreye ara verildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kongre salonunda zor anlar yaşadı. Korumalar eşliğinde salon dışına çıkarılan Başkan Soyer'in etrafı bariyerlerle çevrilmişti. Çevik kuvvet ekipleri müdahalede bulundu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap