SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP'li eski vekil neden 'Evet' diyeceğini açıkladı

CHP'li eski vekil neden 'Evet' diyeceğini açıkladı

24 Şubat 2017 Cuma - 14:01




Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski milletvekili Faik Tunay, sosyal medya hesabından referandumda 'Evet' oyu kullanacağını gerekçeleriyle anlattı...





1999 yılında Anavatan Partisi Gençlik Kolları üyeliği ile siyasi hayatına başlayan CHP eski milletvekili Faik Tunay, sosyal medya hesabından bomba gibi bir açıklama  yaptı.

Tunay, yüklediği videoda 16 Nisan'da gerçekleştirilecek anayasa değişikliği referandumunda 'evet' oyu kullanacağını açıklayarak, neden 'evet' diyeceğinin de gerekçelerini anlattı.

 "DİKKATLİ VE UYANIK OLMAK ZORUNDAYIZ"

Faik Tunay "16 Nisan sabahı daha güçlü bir Türkiye için sistem değişikliğine #BendeEvetDiyorum" ifadeleri ile paylaştığı videoda şunları söyledi;

"Referandum sürecinde evet ve hayırlar üzerinden yeni bir kutuplaşma planlanıyor. Hepimiz çok dikkatli ve uyanık olmak zorundayız. Herkes sandığa gidip kendince oyunu kullanacak. Ben de sandığa gidip koalisyonsuz, bürokrasinin azaldığı, güçlü hükümet sistemine yol açan değişikliğe evet diyeceğim."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap