SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP'li başkandan dikkat çeken Selçuk ve Sümeyye Bayraktar paylaşımı!

CHP'li başkandan dikkat çeken Selçuk ve Sümeyye Bayraktar paylaşımı!

19 Nisan 2022 Salı - 14:48




Selçuk Bayraktar ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar çiftinin iftar fotoğrafını paylaşan CHP’li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu çifti öve öve bitiremedi





Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar  ve eşi Sümeyye Erdoğan'ın geçtiğimiz gün Ayasofya Camii'nin önündeki kaldırımda açtığı iftar fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Bu samimi fotoğraf karesi bir çok kesim tarafından taktirle karşılanırken bir sürpriz paylaşım daha geldi. 

CHP’li Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu söz konusu fotoğrafı paylaşırken "Lüks mekanlarda şık kıyafetler içinde gözümüze sokulan iftarlardan sonra o kadar samimi o kadar güzel geldi ki paylaşmadan edemedim." ifadelerini kullandı..

"OLAYA SİYASET ÜSTÜ BAKIYORUM"

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Bayraktar ailesiyle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımını bir internet sitesine şu sözlerle değerlendirdi.

Besim Dutlulu, “Tüm hayatı siyaset olan arkadaşlarım kusura bakmasınlar” diyerek şunları söyledi:


“Ben olaya siyaset üstü bakıyorum. ‘Ramazan aylarında iftar sofraları gösterişli olmasın’ derler ama devletin en üst makamlarında gösterişli sofralarla karşılaşırız. Bu ortamın içinde iktidara yakın birinin böyle samimi bir fotoğrafı çok hoşuma gitti. AKP’liler tarafından da fotoğraf çok beğeni aldı. Bu AKP’lilerin de şatafat, gösterişten bıktığının göstergesidir. CHP içerisinden de paylaşımıma bir tepki gelmedi. Birisi ‘CHP bu adamı atar’ yorumu yapmış. Bizim parti öyle bir parti değil. Bayraktar ailesi Türkiye’ye hizmet ediyor. Benim haddime değil ama iktidar değiştiğinde de bu şirketle çalışılacaktır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
CHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap