SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP'den Devlet Bahçeli'ye yanıt

CHP'den Devlet Bahçeli'ye yanıt

11 Ocak 2021 Pazartesi - 16:53




CHP Sözcüsü Faik Öztrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP hakkında açıklamaları ile ilgili değerlendirmede bulundu.





MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları hakkında, "Sayın Cumhurbaşkanı'na 'sözde' demek Türk milletine, demokrasi kültürüne, milli egemenlik ilkelerine hakarettir, hıyanettir, hürmetsizliktir" ifadelerini kullanmıştı. 

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Bahçeli'nin partimiz hakkında hezeyan içinde sarf edilmiş sözlerini ciddiye almamız, ipe sapa gelmez değerlendirmelere cevap vermeyi doğru bulmuyorum." ifadelerini kullandı.

CHP'li Faik Öztrak'ın açıklaması şöyle:

Bahçeli'nin partimiz hakkında hezeyan içinde sarf edilmiş sözlerini ciddiye almamız, ipe sapa gelmez değerlendirmelere cevap vermeyi doğru bulmuyorum.

DSP GENEL BAŞKANI ÖNDER AKSAKAL'IN ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMESİ

Baştan itibaren tavrımız şu herkes istediği partiyle görüşmekte özgürdür. Hem de aynı zamanda istişarede de hayır vardır. Ama ben çok merak ediyorum bu toplantılarda milletin sorunları görüşülüyor mu? Rekor kıran işsizlik görüşülüyor mu? Mutfaktaki boş tencere göürüşüyor mu? Arşa ulaşan borçlar bunların nasıl ödeneceği düşünülüyor, görüşülüyor mu?


Çiftçinin haczedilen tarlası, ineği bunlar görüşülüyor mu? Esnafın feryadı görüşülüyor mu? Milletin gerçek feryadı bunlar? Çok açık söylüyorum giderek tehlikeye düştüğünü gördüğü bir koltuğu korumak için yapılan toplantılarsa bunlar açık söyleyeyim bunların milletimize hiçbir yararı yoktur. 

İBRAHİM KALIN'IN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMALARI HAKKINDA

Bu sözler Saray sosyetesinin oturdukları yerden milletin halini görmediklerinin en güzel gösterges. Ülkede ekonomik kriz değil ekonomik buhran var. 12 milyon işsiz var. Esnaf cinnet geçirme noktasında. Çiftçilerin kendisi dahil herşey hacizde. Hükümet krizi değil devlet krizi var. Anayasa askıda. Doğal afet değil çok kötü yönetilen salgın krizi var diyoruz.

Memlekette büyük bir toplumsal buhran var diyoruz. Ama anlaşılan bunlar saraylarından ülkeye dürbünün tersinden bakıyorlar. Milletin hakkaten halini görmüyorlar. Millet sandık önüne gelsin diye gün sayıyor. O sandık geldiğinde de durumundan gerçekten bu sözlerle habersiz olduğunu gösterenlere saray sosyetesine yerlerini gösterecek.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ PROTESTOLARI

Söylemlerin nereye doğru gittiği gözüküyor. Buradan açıkça ifade ediyorum. Yakında teröristlikle iham ettikleri Boğaziçi'nde okuyan 49 öğrenciden de hem il başkanımız Canan Kaftancıoğlu'ndan özür dileme noktasına gelecek

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap