SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP'de bir umut

CHP'de bir umut

20 Mart 2015 Cuma - 11:27








CHP Trabzon, Ordu, Rize Giresun ve Artvin illerinde kontenjan adaylarından dolayı yaşanan rahatsızlık, Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den kontenjan yoklamasına girecek olması bölgedeki teşkilat mensuplarını hareketlendirdi. Bir taraftan, Trabzon ilk sıranın kontenjan adayı (mevcut CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu), kalan 5 sıra için ise eğilim yoklaması yapılacağını duyurmasının ardından bütün teşkilat olarak istifa ederek Genel Merkez'e bayrak açmalarının yankıları sürerken Kılıçdaroğlu’nun eğilim yoklamasına girecek olması tansiyonun biraz olsun düşürmesini sağladı. CHP teşkilatlarında her geçen gün kendini hissettiren kontenjan sorunu İzmir’den gelen bu haberle yumuşama eğilimine girdi. Parti içi demokrasiyi işletmek, eşitlik, demokrasi ve özgürlükler adına yapılan bu hareket tüm yurtta ilgiyle takip edilmekte. CHP teşkilatlarının aday adaylarının hepsinin parti içi eğilim yoklamasına girmeleri ve teşkilatta karşılığı herkesin aday olabileceğini ve dayatmayı asla kabul etmeyeceği bir kez daha gözler önüne serildi.

GÜNEŞ KİME DESTEK OLDU?

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi, TÜFAD’ın kuruluşunun 50. yılını 850 üyesiyle kutladı. Kutlamaya AK Parti Trabzon milletvekili aday adaylarından Mehmet Atalay, Milli Takım ve Trabzonspor’un eski hocası Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de katıldı. Şenol Güneş ile Mehmet Atalay’ın daha önce de Akyazı’daki stadyum projesinin inşaatını ziyaret ettiklerini belirtelim. Yani Şenol Güneş Mehmet Atalay’a destek veriyor görüntüsü çizdi... Şenol Güneş gibi bir isimle Trabzon’da yan yana poz verip, Akyazı’da incelemelerde bulunacak kaç tane siyasetçi vardır ki? Gelelim TÜFAD’ın yemeğine... Bu yemeğin Mehmet Atalay’a destek gecesine dönüştüğü kulislerde konuşuluyor. Mehmet Atalay Trabzon'da futbol ile iç içe olan bir isim. Bugüne kadar Trabzon'dan hiç kopmadı ve spor ile hep iç içe oldu. Trabzon'da her alanda spora katkısı olan bir isim. Birçok tesis onun döneminde yapıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü yaptığı dönemlerde Trabzon'a birçok spor kompleksini kazandırmış bir kişi. Mehmet Atalay ismine spor camiasından destek tam gibi...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap