SON DAKİKA



Haber > Gündem > "CHP yaptı demedim"

"CHP yaptı demedim"

28 Eylül 2013 Cumartesi - 11:18




Ege Üniversitesi'ndeki çadırlı protesto gösterisine destek vermek için Sanatçı Levent Kırca ile birlikte İzmir'e giden Barbaros Şansal, "Olay sanki CH





Karma öğrenci yurtlarının erkek ve kız yurtları şeklinde düzenlenmesine ilişkin alınan kararı protesto amacıyla, Ege Üniversitesi Kampüsü içerisinde öğrencilerin kurduğu çadırları Sanatçı Levent Kırca ve Modacı Barbaros Şansal ziyaret etti. Basın açıklamasında karar sonrası ilk uygulamanın İzmir’de başladığını söyleyen Prof.Dr. Can Ceylan, şöyle konuştu: “Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü içerisinde yer alan 5500 öğrenci kapasiteli 12 bloktan oluşan yurdun kız yurduna, İnciraltı, Çiğli ve Buca ilçelerindeki yurtların erkek öğrenci yurduna dönüştürülmesi projesi, 2 Eylül itibariyle hayata geçirilmiş bulunmaktadır. İnciraltı’nda okuyan kız öğrenciler ile Bornova’da okuyan erkek öğrenciler, günün 2 ile 3 saatini okul-yurt arasında yollarda geçirmek gibi anlamsız bir oldu bittiyle karşı karşıya kalmışlardır. Öğrencilerimizi her yönden mağdur ve mahkum eden, devletimizin laik ve sosyal yapısıyla çelişen, muhafazakar, ideolojik ve cinsiyetçi politikaların ürünü olduğunu düşündüğümüz bu düzenlemeyi protesto ediyoruz”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap