SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP sözcüsü Böke: Saray soytarıları

CHP sözcüsü Böke: Saray soytarıları

09 Haziran 2016 Perşembe - 15:37




Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan protestoyla ilgili konuşan CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke sert açıklamalar yaptı.





CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırıyla ilgili, 'halkın takdiri' yorumunda bulunan İbrahim Kalın'a sert tepki gösterdi.

BÖKE: SARAY SOYTARILARI HALKIN TAKDİRİDİR DİYEBİLİYOR

CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Böke, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'a tepki gösterdi.

"SARAY SOYTARILARI"

Böke, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırı ile ilgili, Cumhurbaşkanı İbrahim Kalın'ın sözlerine tepki göstererek, "Saray soytarıları 'Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı halkın takdiridir' diyebiliyor. Açıkça suça azmettiriyor. Ne yaparsanız yapın nereye kaçarsanız kaçın hangi provokasyonu yaparsanız yapın bizi demokrasiden ve hukuktan alıkoyamayacaksınız" dedi.


İBRAHİM KALIN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın'a basın toplantısı sırasında bir gazeteci, Kılıçdaroğlu'nun'Biz hapisteki hasta yatan PKK'lıyada gittik, DHKP'C'liye de gittik.' sözlerini hatırlattı. Ve Kılıçdaroğlu'nun bugün katıldığı şehit cenazesinde mermi atılmasını nasıl değerlendirdiğini sordu.

'MİLETTİMİZ KİMİN NEREDE DURDUĞUNU BİLİYOR'

Soruya cevap veren Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kılıçdaroğlu'nun katıldığı programda söylediği sözleri kast edip, ' Kılıçdaroğlu'nun sözleri ortada. Olay çok açık. Milletimiz kimin nerede durduğunu görüyor.' dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap