SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP sarsılacak bir parti değildir

CHP sarsılacak bir parti değildir

08 Mayıs 2017 Pazartesi - 15:08




CHP Grup Başkanvekili Gök, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, “Bu büyük, dev parti; ayak oyunlarıyla işgal edilecek, gündemi işgal edilecek, sar





CHP Grup Başkanvekili Gök, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Başbakan Binali Yıldırım'ın Moskova dönüşü uçakta yaptığı açıklamada, referandumda alınan sonuçla inandığı bir görevi tamamlamış olmanın huzurunu yaşadığını söylediğini hatırlatan Gök, "Makama seçilen kişinin, bu makama son veren bir anlayışı nasıl huzurla yerine getirdiğini anlamakta güçlük çekiyoruz. Sayın Yıldırım'ın, daha ilk günden beri kendisine yönelik yakıştırmaları tamamıyla hak eden bir tutum sergilediğini söylemiştik. Kendisine çakma başbakan demiştik. Sayın Yıldırım bu sözümüzü bize doğrulatmıştır. Ona bin Ali dendiği zaman binmiş, in Ali dediklerinde inmiştir. Büyük bir zafiyet göstergesidir" diye konuştu.

ALGI YARATILMAK İSTENİYOR

CHP'nin referandum sürecinde başarılı bir kampanya yürüttüğünü savunan CHP'li Gök, şunları söyledi: "Havuz medyasında CHP'ye dönük birtakım haberlerin artırılarak haber yapılmasıyla CHP'de bir şeyler yaratılmak istendiği muhakkaktır. Bu CHP'nin içinde, kendi yetkili kurullarında çözebileceği sorunlar, havuz medyası tarafından devasa hale getirilmek suretiyle, 'CHP'de bir şeyler oluyor' algısı yaratılmak isteniyor. Sayın Ahmet Davutoğlu'nun başbakanlıktan indirildiği o darbe günü, Davutoğlu'nun başbakanlıktan indirilişini görmeyen havuz medyasının CHP'ye olan ilgisini biliyoruz. Bu ilgi, CHP'yi karıştırmaya dönüktür, CHP'de bir şeyler oluyor demeye dönüktür. Bunun içinde iktidarın da üst çevrelerin de parmağı ve talimatı olduğunu biliyoruz. Bu büyük dev parti, ayak oyunlarıyla işgal edilecek, gündemi işgal edilecek, sarsılacak bir parti değildir. "

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap