SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP mesajı aldı

CHP mesajı aldı

09 Haziran 2015 Salı - 16:34




Erken seçime sıcak bakmadıkları mesajını veren CHP Sözcüsü Haluk Koç, "Çözümsüzlüğün adresi asla bu dönemde CHP olmayacaktır" dedi.





CHP Sözcüsü Haluk Koç açıklamalarda bulundu. Partisinin MYK toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Haluk koç, seçmenin taleplerini 7 Haziran’da ilettiğini ifade ederek, “Millet ‘Bütün söylediklerinizi 2 ay boyunca dinledik. O sıkıntıların önemli kısmını yaşadık ve bunları bize yaşatanları 276’nın altına çektik ve sizi bu sorunların çözümü için bu mesajları okumakla görevlendirdik’ dedi. Kestirme cevaplar ve siyasi yorumlarla 7 Haziran’ı okumadan geçmek mümkün değildir. Bu mesajları CHP olarak o geceden itibaren okuduğumuz ifade ettik” diye konuştu.

"ÇÖZÜMSÜZLÜĞÜN İÇİNDE OLMAYACAĞIZ"

Demokrasinin uzlaşma kültürü olduğunun unutulmaması gerektiğini anlatan Haluk Koç, “Geniş ortak paydalarda buluşma gereğini görmemiz gerekiyor” dedi. Koç, çözümsüzlük içinde olmayacaklarını da ifade ederek, “Çözümsüzlüğün adresi asla bu dönemde CHP olmayacaktır. Biz sorumluluğumuzu biliyoruz. CHP, milletin mesajını almıştır” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap