SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cezaevine elinde kolayla gitti

Cezaevine elinde kolayla gitti

06 Mayıs 2016 Cuma - 11:17




Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir iş yerine ait elektrik panosunu çalıp, elektrik dağıtım şirketine ait trafoyu yakan şahıs tutuklandı. Zanlı, elinde





Edinilen bilgiye göre, 26 Nisan Salı günü Manavgat Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinin elektrik panosunun çalınması, 3 Mayıs Salı günü Sanayi Mahallesi'nde Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye ait elektrik trafosunu yakmak suretiyle zarar verilmesi olaylarının ardından çalışma başlatan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, her iki olayı gerçekleştiren şüpheli E.Y. isimli şahsı yakaladı. E.Y.'nin aracında yapılan aramada trafonun yakılması olayında da kullanılan çok sayıda maytap, 1 adet spiral makinesi, 1 adet çekiç, 1 adet anfi, 2 adet su dalgıç motoru, 1 adet demir testere, kerpeten, inşaat terazisi, tornavida, akü bataryası, 2 adet küçük akü ve çeşitli malzemeler ele geçirildi. Cumhuriyet savcısının talimatı ile gözaltına alınan E.Y., Manavgat Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının, polislerin arasında kelepçeli haldeyken elinde bulunan 1 litrelik kola şişesi dikkat çekti. Adliye girişine kadar kola içerek giden şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevi'ne teslim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap