SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çevre yolu inşaatı durdu

Çevre yolu inşaatı durdu

20 Temmuz 2012 Cuma - 17:43




Karadeniz Sahil Yolu'nun son bağlantısı olan Ünye çevre yolunda çalışmalar durdu. Yaklaşık 15 günden bu yana makinelerin stop ettiği çevre yolunda, ya





Yapımına 2009 yılında başlanan 13,5 kilometre uzunluğundaki Ünye çevre yolunda yaşanan bir takım sıkıntılar yüzünden çalışmalar durdu. 13 kilometrelik Ünye çevre yolunda 2 tünel, 10 dere köprüsü, 4 kavşak köprü ve 3 üst geçit bulunuyor. Batı'da Akçay'dan başlayıp, doğuda Lahna Deresi mevkisinde son bulan ve Samsun yönünden Yunus Emre Tüneli’ne kadar olan bölümünün yol asfaltlaması tamamlanarak ulaşıma hazır hale getirilen çevre yolunda, 5 Temmuz 2012 tarihinde Yunus Emre Tüneli'nin bir tüpünde açma çalışmaları tamamlanmıştı. Ekim ayı içinde ve özellikle trafiğin çok yoğun olması beklenen Kurban Bayramı arifesinde çevre yolunun tek şeridinin ulaşıma açılarak Karadeniz sahil yolu Ünye geçişinin bu şekilde rahatlatılması planlanırken, çevre yolunda çalışmanın durması bütün planları da altüst etti. Çalışanlara geçici süre ile ücretsiz izin verildiği iddia edilirken, Ünye çevre yolunun yapımını üstlenen firma yetkilileri açıklama yapmaktan kaçındı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap