SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cenazeler ailelere teslim ediliyor

Cenazeler ailelere teslim ediliyor

16 Temmuz 2016 Cumartesi - 16:44




Darbe girişiminde bulunan askerler tarafından ateş açılması sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri ailelerine teslim edilmeye başladı.





Darbe girişiminde bulunan askerler tarafından ateş açılması sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na getirilmeye devam ediyor.

İşlemleri biten cenazeler, sahipleri tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere mezarlığa götürülüyor.

Boğaziçi Köprüsü'nde öldürülen 35 yaşındaki Muhammed Ambar'ın komşusu, "Bildiğimiz kadarıyla köprüde keskin nişancılar Muhammedi göğsünden ve kalbinden vurmuş. Belediye işçisiydi. Protesto amaçlı köprüye gitmişti" dedi. Başka bir komşusu da, "Mahallemizden ilk şehidimizi verdik. Dik dur reis bu millet seninle" diye konuştu.

"ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYDİ"

Boğaziçi Köprüsü'nde açılan ateş sonucu hayatını kaybeden 23 yaşında üniversite öğrencisi Mehmet Ali Kılıç'ın yakını da, Kılıç'ın birkaç arkadaşıyla birlikte protesto amaçlı köprüye gittiğini burada askerlerin tarafından vurulduğunu söyledi.


"TANK TARAFINDAN VURULMUŞ"

Boğaziçi Köprüsü'nde vurularak hayatını kaybedenlerden 35 yaşındaki Burhan Öner'in akrabası da, Öner'in inşaat işiyle uğraştığını belirterek, "Tank tarafından vurulmuş. Şuan onun cenazesini bekliyoruz. Allah Türk milletine sabır versin" dedi.

"OĞLUYLA BİRLİKTE PROTESTO ETMEK İÇİN GİTMİŞTİ"

Yine Boğaziçi Köprüsü'nde darbeci askerler tarafından öldürülen gümrük işiyle uğraşan 40 yaşındaki Mehmet Karaslan'ın yakınları da, cenazelerini almak için Adli Tıp Kurumu önüne geldi. Yakınları Karaslan'ın darbe girişimini protesto etmek için oğluyla birlikte köprüye gittiğini ve burada keskin nişancı tarafından öldürüldüğünü söyledi.

BABA OĞLUN CENAZESİ ADLİ TIP'TAN ALINDI


Ünlü reklamcı Erol Olçak ve oğlu Abdullah'ın cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Şimdilik Karagümrük'te bir dergaha götürülen baba oğlun cenazelerinin, memleketleri Çorum da defnedileceği belirtildi.

"EĞER BU ÇETE İKTİDARI ELE GEÇİRSEYDİ..."

Öte yandan Adli Tıp Kurumu önüne gelen ve Hüda-Par üyesi olduklarını söyleyen bir grup, tekbirler getirerek "Zalimler için yaşasın cehennem" sloganları attı. Gruptan Abdulbari Çelik, kurandan ayetler okuduktan sonra yaptığı açıklamada dün darbe girişiminde bulunanların ihanet şebekesi olduklarını ifade ederek, "Eğer bu çete, bugün bu iktidarı ele geçirseydi,  bendenler üzerinde baş, taş üstünde taş bırakmayacaklardı" diye konuştu. Şuana kadar adli tıpa getirilen cenaze sayısı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap