SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt'tan zam tepkisi: Reisi yedirmeyiz!

Cemal Enginyurt'tan zam tepkisi: Reisi yedirmeyiz!

09 Haziran 2023 Cuma - 15:45




Artan akaryakıt fiyatlarına Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından tepki gösterdi





Türk Lirasındaki değer kaybı ve hızla artan döviz kurları nedeni ile iğneden ipliğe her türlü ürüne zam gelmeye devam ediyor.

Brent petrol fiyatları 76 dolar seviyesinde bulunurken, Cumhurbaşkalığı ikinci tur seçiminin ardından doların 4 lira birden yükselmesi akaryakıt fiyatlarına ciddi zamlar yapılmasını da beraberinde getirdi.

Son olarak benzine yapılan 2 lira 70 kuruş, motorine yapılan 1 lira 37 kuruşluk zamların ardından vatandaş tepki gösterirken, bir tepkide Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan geldi.

REİSİ YEDİRMEYİZ

Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "BUGÜNDEN GEÇERLİ : Benzinin litre fiyatına 2.70 lira, Motorinin litre fiyatına ise 1.37 lira zam geldi. Hiç önemi yok. Arabaya binmeyiz,Reisi yedirmeyiz(!)" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap