SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt'tan, Nebati'ye dolar göndermesi: Yine dış güçler mi?

Cemal Enginyurt'tan, Nebati'ye dolar göndermesi: Yine dış güçler mi?

11 Mayıs 2022 Çarşamba - 11:51




Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye göndermede bulundu.





Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, dolar kurundaki yükseliş nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye yüklendi. Kur korumalı mevduatın açıklandığı 20 Aralık'tan beri ilk kez 15 seviyesini dün aşan dolar/TL, yükselişini bugün de sürdürüyor. Çok sayıda vatandaş ekonomik kriz nedeniyle hükümete yükleniyor. İktidara tepki gösteren isimlerden biri de Cemal Enginyurt, oldu.

"YİNE DIŞ GÜÇLER Mİ YAPTI?"

"Dolar yükseliyor." yazan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Muhtemelen Nurettin Nebati,etrafa soruyordur" ne oldu lan kim yükseltiyor? İçim kıpır kıpır oldu,bizim tekstil ürünleri para edecek" diyordur. KUR KORUMALI MEVDUATTA PATLADI. HAZİNE BORÇ BATAĞINA SAPLANDI. Yoksa yine DIŞ GÜÇLER Mİ yaptı?" yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap