SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt'tan elektrik zammı için flaş talep: Onu da bize yapın!

Cemal Enginyurt'tan elektrik zammı için flaş talep: Onu da bize yapın!

05 Haziran 2022 Pazar - 15:30




DP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Afrin'de saldırıya uğrayan Türk elektrik dağıtım şirketi için flaş bir talepte bulundu.





Afrin'de elektrik kesintileri ve fiyat artışlarını protesto eden bir grup, Türk şirketi olduğu belirtilen STE Enerji'nin binasını ateşe vermişlerdi.

DP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt ta kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla konuyla ilgili ilginç bir talepte bulundu.

Enginyurt, zammın Türkiye'ye yapılması için ironik bir çağrıda bulunurken, ''zaten 5 milyon Suriyeli mülteci için harcama yapıyoruz 500 bin kişinin de elektrik faturasını öderiz'' dedi.

İşte Cemal Enginyurt'un o paylaşımı:

Afrin de,Türk elektrik dağıtım şirketi elektriğe zam yapmış.Halk dağıtım şirketinin binasını yakmış. Hadsiz Şirket! Sen yanmayı hakettin. Türkiye ne güne duruyor? Zammı Türk Milletine yapsana. 5 milyon Suriyeli bakıyoruz da,500 bin kişinin elektiğinimi ödemiyelim. HADSİZ!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap