SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt'tan bomba iddia: Erdoğan'ın psikolojisi bozulmuş!

Cemal Enginyurt'tan bomba iddia: Erdoğan'ın psikolojisi bozulmuş!

31 Mayıs 2022 Salı - 10:44




Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, konuk olduğu programda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a yüklendi.





Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Bizim TV'de Gazeteci Burcu Uğur'un programına konuk oldu. Cemal Enginyurt program sırasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın "Uyguladığımız ekonomi programı tutarlı, ilmi ve dünya gerçeklerine uygundur. Gösterge faiz-enflasyon dayatmasını tek kurtuluş reçetesi gibi önümüze getirenlerin bir kısmı zır cahil bir kısmı ise alenen haindir. Biz ülkemizin gücünü ve imkanlarını biliyoruz. Ne yaptığımızı biliyoruz. Bunun sonunda ülkemizi nereye çıkartacağımızı biliyoruz. " sözlerini eleştirdi. 

"ERDOĞAN'IN PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ!"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın sözlerini sert sözlerle eleştiren Cemal Enginyurt, "Cumhurbaşkanı artık dengeyi kaybetmiş. Psikolojisi bozulmuş. Herkesi hainlikle, herkesi cahillikle, herkesi devlet millet düşmanı olmakla itham ediyor. Yapmayın sayın cumhurbaşkanı, siz 84 milyonun cumhurbaşkanısınız." dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap