SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt'tan alışılmadık zam tepkisi: "Şerefsiz dış güçler!"

Cemal Enginyurt'tan alışılmadık zam tepkisi: "Şerefsiz dış güçler!"

19 Mayıs 2022 Perşembe - 11:06




Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda akaryakıt fiyatları üzerinden hükümete tepki gösterdi.





Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, twitter üzerinden yaptığı paylaşımda benzine gelen 1 Lira 03 Kuruş'luk zammı ele aldı. İktidara ironi yaparak yüklenen Cemal Enginyurt, "Şerefsiz dış güçler!" yazdı.

"GECE MESAİSİNE DEVAM EDİYOR!"

Son dönemde sıkça gelen ve vatandaşları zor durumda bırakan akaryakıt zamlarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak dün akşam gelen 1 Lira 03 Kuruş'luk benzin zammı sonrası Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "An itibariyle benzine 1.03 kuruş daha zam geldi. Şerefsiz Dış güçler! Gece mesaisine devam ediyor, Ak Troller haykırıyor; Benzin zammının ne önemi var? Reisi yedirmeyiz. Zam,zulüm, işkence devam ediyor. Yönetenler 5 maaşa devam ediyor. Yönetemiyorsunuz, gideceksiniz." ifadelerini kullanarak tepki gösterdi. 

 

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap