SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt şaşırttı: Bahçeli'yi sonuna kadar destekliyorum

Cemal Enginyurt şaşırttı: Bahçeli'yi sonuna kadar destekliyorum

19 Nisan 2022 Salı - 14:46




MHP’de ihraç edilerek Demokrat Parti’ye geçen milletvekili Cemal Enginyurt, Devlet Bahçeli’nin Türkiye’de bulunan Suriyelilerle ilgili son sözlerine destek verdi.





MHP'den ayrıldıktan sonra Cumhur İttifakı'yla ilgili oldukça sert eleştirilerde bulunan Cemal Enginyurt Twittter'daki son paylaşımıyla takipçilerini şaşırttı.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bayramda Suriye’ye dönebilen Suriyeliler için yaptığı açıklamaya destek verdiğini belirtti.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli "Düzensiz göç, adı konmamış bir istiladır. Yakalananlar derhal gönderilmelidir. Suriyeli sığınmacıların, ülkelerinden ayrılış nedenleri ortadan kalktıktan sonra geri gönderilmelidir. Misafirliğin süresi sınırlıdır. Bayram günlerinde ülkelerine gidebilen Suriyelilerin geri dönmelerine gerek yoktur." İfadelerini kullandı.

BAHÇELİ'Yİ BU KONUDA SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM

Bahçeli’nin eski yol arkadaşı Cemal Enginyurt da Bahçeli’nin bu sözlerine sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla destek verdi. "Bahçeli’yi bu konuda sonuna kadar destekliyorum.” Diyen Enginyurt Tiwtter’da “Sayın Devlet Bahçeli sığınmacılar için: Bayramda ülkelerine gidebilen Suriyelilerin geri dönmesine gerek yoktur demiş. Sayın Bahçeli'yi bu konuda sonuna kadar destekliyorum. Bayramda gidenin can ve mal tehlikesi yok demektir. Bayramları kutlu olsun. Güle güle gitsinler” diye yazdı


Beğendim
9
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap