SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cemal Enginyurt şaşırtan paylaşım: AKP’ye yapılan büyük haksızlık

Cemal Enginyurt şaşırtan paylaşım: AKP’ye yapılan büyük haksızlık

15 Şubat 2022 Salı - 12:41




Milletvekili Cemal Enginyurt'un AKP ile ilgili attığı son sosyal medya paylaşımı görenleri şaşkınlığa sürükledi. Enginyurt'un kinaye yaptığı ise sonradan anlaşıldı.





Demokrat Parti Ordu milletvekili Cemal Enginyurt gazeteci Murat Ağırel ve Barış Pehlivan’ın yeniden cezaevine girmesiyle ilgili yaptığı paylaşım okuyanları ilk başta şaşırttı.

Enginyurt yaptığı sosyal medya paylaşımının ilk satırına “AKP iktidarı her şeyi kötü yaptı demek, büyük bir haksızlık oluyor.” Derken takipçileri bu sözlere şaşırdı. Enginyurt’un AK Parti’ye kinayeli bir eleştiride bulunduğu ise cümlenin devamında anlaşıldı.

"AK PARTİ'YE YAPILAN BÜYÜK HAKSIZLIK"

Enginyurt cezaevlerini  yayınevleriyle meşhur İstanbul Cağaloğlu’na benzetirken “AKP iktidarı her şeyi kötü yaptı demek, büyük bir haksızlık oluyor. Hiç bir şey yapmadıysa bile, iyi bir şey yaptı(!) Hapishaneye doldurduğu Gazeteciler vasıtasıyla,Hapishaneler   yazar, çizer doldu. Anlayacağınız oralar CAĞALOĞLU oldu.”  diye yazdı.

DP milletvekili Enginurt cezaevine giren Murat Ağırel ve Barış Pehlivan’a geçmiş olsun dileklerinde bulunmayı da ihmal etmedi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap